Skip to content

Lichaam laat me de weg zien

Lichaam, laat me de weg zien…✨

Wanneer je je níet verbonden voelt met je lichaam of het lijkt dat je de signalen van je lichaam niet merkt of op kunt pikken, dan is het meestal omdat je in het verleden zoveel gewaarzijn had, dat je ergens hebt besloten dat het te veel was en je er niet mee om wist te gaan…Simpelweg omdat je dat ook nooit geleerd is…😬
Niet gek dus dat je veel van jouw lichaam en jou als wezen hebt afgesloten en jezelf in een harnas hebt gehesen..🤺
Een harnas wat steeds meer wringt, schuurt, te klein is geworden, en zeer doet..🥵

Ben jij bereid om vragen te stellen aan jouw lichaam..?
Om het te geven waar het om vraagt..?
Om te blijven vragen ook al ‘denk’ je dat je geen respons krijgt..? 💥

Mijn harnas brokkelt beetje bij beetje af, comfortabel en oncomfortabel tegelijk..want iets wat mij in deze realiteit ( letterlijk) rechtop hield en ‘ beschermde’ omdat ik had besloten dat wat ik merkte te veel was, valt nu langzaam weg…
Comfortabel omdat we ( mijn lichaam en ik) nu weten en geleerd hebben in verbinding te zijn en te blijven, in de vraag te blijven en we de RUIMTE hebben om mee te bewegen..(zo’n harnas is dan toch vrij stug…🤪)

Ik heb vertrouwen in ons en wat er allemaal mogelijk is…✨🚀
Access Bars en lichaamsprocessen zorgen ervoor dat je echt leert te ontvangen, gaat kiezen en maakt ruimte, zodat niks meer hoeft te blijven hangen en (zelf) oordeel, verwachtingen, conclusies en beperkingen dat harnas niet langer meer in stand houden…
Het zorgt er voor dat ik laagje voor laagje af pel, zowel mentaal als fysiek!

Er is zoveel mogelijk en het begint allemaal met 1 keuze die weer doorwerkt in de volgende keuze..
Ben je benieuwd of ik iets voor je bij kan dragen..?
Als er iets voor je uit springt, laat het me weten! 💕