Skip to content

COACHING

Heb je je voorgenomen het nu anders te gaan doen en te kiezen, maar loop je steeds weer tegen hetzelfde aan?

Lijk je in een soort van spiraal te zitten en even het overzicht niet te hebben welke stappen nu te zetten?

Ik help je graag de regie weer terug te nemen in eigen hand. Het begint allemaal met een keuze, welke keuze kun je nu maken wat direct verandering in gang zet? Elke keuze creëert, als we vastlopen stoppen we vaak met kiezen. Ik weet niet wat ik moet kiezen dus ik laat het maar zo. Niet kiezen is ook een keuze, alleen blijf je dan vaak in die spiraal hangen.

Tijdens een coach sessie gaan we kijken waar er blokkades liggen, wat houd je tegen? waar loop je tegenaan? wat wil je creëren? Deze sessies kunnen gecombineerd worden met een verkorte Access Bars behandeling of hands-on lichaamswerk net wat er op dat moment speelt en bij kan dragen aan je gehele gestel, zodat er weer meer ruimte ontstaat en de energie weer kan gaan stromen.

Tijd om iets anders te kiezen? Maak hier een afspraak!
"Corine is in staat om met veel liefde en geduld het vertrouwen van het kind te winnen en helpt vervolgens het kind om weer goed in zijn vel te komen. Het kind kan weer verder met deze steun"
Karen
"Onze dochter kan altijd terecht voor coaching bij Corine. Altijd lief en betrokken en in staat om een kind 'erdoorheen' te helpen. Zo fijn!"
Sandy