Skip to content

SOUL BODY FUSION®

Soul Body Fusion® is een simpele maar krachtige energetische techniek die lichaam en ziel weer met elkaar verbind. Het verhoogt meetbaar een toename in je bewustzijn.

Wanneer je blijft worstelen met zowel fysieke als mentale problemen en daar geen fundamentele oorzaak voor gevonden kan worden is dat omdat de band van het lichaam met de ziel verbroken is.

Het zorgt voor een optimale balans tussen lichaam, ziel en geest en het verhoogt zowel jouw als het collectieve bewustzijnsniveau en uplift de energetische frequentie. Een mooie bijdrage aan het 'ontwaken' van deze tijd. 

Een energetisch proces voor een diepere connectie  tussen lichaam en ziel

Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je op een stoel tegenover mij en leg ik mijn vingers op jouw vingers. Een sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie word je ondergedompeld in een hoog geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spaningen losgelaten worden en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest komen meer in balans.

Wat mensen tijdens een sessie ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel in hun lichaam. Na de sessie voelen veel mensen zich opgeladen, opgelucht en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en gemakkelijke manier kunnen angsten en trauma's worden losgelaten en kan een gevoel van blijheid en geluk ervaren worden. Het werkt vervolgens door op alles in je leven, je lichaam, business, gezin etc. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Een sessie duurt ongeveer 3 kwartier en kan zowel live in mijn praktijk plaatsvinden, als op afstand via Zoom of telefonisch.

Het advies is om te starten met de basis van 3 sessies in een tijdsbestek van 4 weken. 

Maak hier een afspraak voor het ervaren van een Soul Body Fusion® sessie.
Meer over Soul Body Fusion® vind je op deze website. Het is ontwikkeld door Jonette Crowley, website www.JonetteCrowley.com.