Skip to content

AVOND VOOR JONGEREN

School…sociale omgeving…thuissitatie…hormonen…spanning…keuzes…anders zijn…

' Wie of wat ben ik nou eigenlijk..? '
' Wat is fun voor mij..? '
' Wat nu..? '
' Wat maakt mij zo anders dan anderen en hoe kan ik daar meer gemak en plezier mee hebben..? '
' Waarom zou ik dit nog doen als het me zo verveeld/moeilijk is/niet relevant is voor mij..? '

In de bloei van het opgroeien is jezelf leren kennen, jouw unieke capaciteiten en kwaliteiten ontdekken, je plekje zien te vinden binnen een groep en je thuis voelen in deze maatschappij nog weleens een flinke dobber..
Er wordt ineens van alles van je verwacht en je hebt eigenlijk geen idee waar je goed aan doet of hoe dit allemaal in 'goede' banen te leiden.

Achter de schermen is een avond voor jongeren vanaf 12 jaar om eens bij elkaar te komen, te kijken waar het eventueel wringt, te sparren met elkaar en door middel van vragen, korte oefeningen en tips jezelf te empoweren!

Check voor de eerstvolgende mogelijkheid hier de agenda
Kosten: €15,- p.p inclusief thee, water, sap en wat lekkers.
Locatie: aan huis in Berkel en Rodenrijs.

Opgeven kan door te mailen naar info@corineprins.nl