Skip to content

ACCESS BARS®

Tijdens een Access Bars behandeling lig je geheel gekleed op je rug op de massagetafel. Er worden 32 punten op het hoofd licht aangeraakt die verbonden zijn met energetische banen. Die bevatten alle lading van beperkende gedachten, ideeën, gevoelens en emoties. Door de aanraking van deze punten gaan de banen weer stromen en worden blokkades en vastzittende energieën afgevoerd, waardoor je meer ruimte in het hoofd en je lijf kunt ervaren. Je heft oude blokkades op om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Verlichting en zelfs verlossing op verschillende gebieden

adhd / add,
hoog sensitiviteit,
pijn in het lichaam,
zwangerschapsklachten,
wanneer je vaak moe bent,
slecht slaapt,
hoofdpijn / migraine,
stress,
moeite hebt met keuzes maken,
veel nadenkt,
relaties niet lekker lopen,
je niet lekker in je vel zit,
spanning voor toetsen,
examens,
maar ook bij geld,
relaties,
angst,
verlangens

Het opheffen van blokkades en het weer laten stromen van energie
Elke Bars sessie kan jaren aan beperkingen loslaten, in dat deel van je leven wat overeenkomt met het desbetreffende barspunt op je hoofd. Je kunt het vergelijken met het defragmenteren van de harde schijf van je computer. Het is een heel mooi en ontspannend proces dat je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.  Hoeveel meer wil je ontvangen?

Ook kinderen hebben veel baat bij de behandeling, ze zijn rustiger, slapen beter, schoolprestaties gaan omhoog, ze krijgen meer zelfvertrouwen en nog veel meer!

De veranderingen kun je zowel mentaal als fysiek ervaren. Het is helemaal aan jou hoe vaak je een Bars behandeling wilt ondergaan. 1 enkele behandeling kan al een hoop verschil maken, echter om te starten zijn 3 sessies achtereenvolgend aan te raden voor een dieper effect.

"De behandelingen die Corine geeft zijn heel ontspannend, werken diep door, zetten je weer in je kracht en je gaat met nieuwe energie en opgeladen weer naar huis. Corine biedt een luisterend oor, is toegankelijk, betrokken en weet je altijd op je gemak te stellen. Echt een aanrader!"
Christian
"Corine is een topper! Ik heb zelf de Access Bars mogen ontvangen van haar. Dit is zeker een aanrader"
Lindy
Maak hier een afspraak voor het ervaren van een Access Bars® sessie.