Skip to content

OVER MIJ

Als kind was ik mij al super gewaar van vele prikkels en met name gevoelens, gedachtes en emoties van anderen die ik oppikte.

Ik trok ze vervolgens in mijn eigen lijf en dacht dat hetgeen ik merkte van mij was.

Als ik een ruimte met meerdere mensen binnenliep, op een verjaardag was of dicht in de buurt bij anderen was, dan sloeg de vermoeidheid toe, wist ik precies welke stemming er heerste en ging mijn lichaam direct in actie om andere lichamen te helen…

Toen had ik geen idee wat er gebeurde op zo'n moment met mijn lichaam en er waren heel wat keren dat ik na een verjaardag of feestje een week op bed lag met enorme buikpijn en misselijkheid, wat resulteerde in regelmatige ziekenhuisbezoeken.

Nu weet ik dat mijn lichaam in staat is om pijn, kwalen, gevoelens, emoties en onbewustzijn uit andermans lijf te halen om het vervolgens te transformeren met m'n eigen lijf.

Nu ik dat weet en kan erkennen dat dat voor mij zo werkt, kan ook die intensiteit die ik voorheen merkte en opnam veranderen met meer gemak en minder belasting voor mijn lichaam.

Erkennen maakt dat het/iets kan veranderen… Natuurlijk merk ik nog steeds de capaciteiten die mijn lichaam heeft en is, maar het hoeft niet meer met zo'n intensiteit dat het mijn eigen lichaam plat legt.

In 2018 kwam ik in aanraking met de tools, clearings en lichaamsprocessen van Access Consciousness, wat een groot deel van mijn realiteit heeft doen keren.

Door middel van vragen, keuze, mogelijkheden en toelating heb ik leren communiceren met energie en is het voor mij veel duidelijker wat wel of niet relevant is voor mij en wat aan mij is om te doen en wat niet.

Door mijn eigen ervaringen en met jarenlang werken met kinderen, jongeren en volwassenen in combinatie met mijn hoog sensitiviteit/gewaarzijn, weet ik een bijdrage te kunnen zijn voor verandering als daar vraag naar is.

Keuze is essentieel voor een andere uitnodiging, andere mogelijkheden en méér van jou!

Mijn doel is mensen te empoweren en in staat te stellen om vanuit je eigen kracht te functioneren en zíjn, zodat je zelf weer het heft in eigen hand kunt nemen, niets je meer zomaar overkomt of overspoeld en de vreugde van leven weer IS!