Skip to content

AROMATOUCH MASSAGE

De AromaTouch massage is een weldaad voor lichaam en geest. 

Het is een zachte, helende en ritmisch herhalende aanraking met behulp van 8 etherische oliën van doTERRA, ieder bekend om zijn specifieke helende en krachtig ondersteunende werking. De oliën zijn CPTG gecertificeerd ( Certified Pure Therapeutic Grade) en zijn 100% puur zonder enige vorm van synthetische stoffen. Tijdens de massage werken we langs de meridiaan banen en de inwendige contactpunten op de rug, voeten, oren en hoofd. De oliën werken diep in op de spieren en weefsels en zorgen voor een diepe ontspanning.        

Deze behandeling wordt geadviseerd bij o.a. stress, verminderde weerstand, vermoeidheid en pijnklachten. Het lichaam komt tot rust en wordt weer in balans gebracht.          

De massage bestaat uit vier stappen:

Deze techniek is geschikt voor iedereen, jong en oud. De hoeveelheid van de oliën wordt afgestemd op de gevoeligheid en de dikte van de huid. Het heeft een positief effect op de spieren en gewrichten en bevordert de algehele ontspanning en het slaappatroon.

De oliën werken ontspannend en kalmerend, je cortisol niveau daalt. Reinigend en beschermend, ontstekingsremmend en weerstand verhogend. Het werkt stimulerend voor afvoer van afvalstoffen en voor de doorbloeding van de huid en activerend waardoor het serotonine en dopamine gehalte wordt verhoogd en dat zorgt voor een positieve algehele staat. 

Hoe gaat het in zijn werk

Tijdens de massage lig je op je buik op de behandeltafel. Het bovenlichaam ligt ontbloot, de broek blijft aan en de voeten zijn afgedekt onder een dekentje. Ik werk op zowel de rug, de voeten, de oren en het hoofd. Na de rug ga ik door naar de voeten waarna de rug afgedekt wordt door een handdoek en dekentje. Ook ga ik met mijn handen door het haar, het kapsel zal na de behandeling niet meer perfect in model zitten. Goed drinken gedurende de rest van de dag wordt aanbevolen zodat afvalstoffen die vrij zijn gekomen afgevoerd kunnen worden.

Maak hier een afspraak voor het ervaren van een heerlijke AromaTouch massage!

De etherische oliën kunnen ook goed ingezet worden bij spanning (toetsen) op school, werk, examens enz.

Lees hier meer.