Skip to content

LICHAAMSPROCESSEN

Ons Lichaam is ons grootste tastzin, het is ontzettend gewaar van gevoelens, energieën, gedachtes en emoties.

Vaak herkennen en erkennen we niet wat voor vermogen ons lichaam heeft. Velen lichamen hebben de capaciteit om andere lichamen te helen en iets te veranderen in iemand anders. We zijn ons daar vaak niet van bewust en hebben wel het verlangen om een ander te helen, we zijn dan geneigd om de ander na te bootsen van die klacht, pijn, diagnose etc. en trekken het dus in ons eigen lichaam. Je ziet dit ook vaak in familielijnen, waarbij van jongs af aan lichamelijke ongemakken worden nagebootst van bijvoorbeeld vader, moeder, opa, oma, broers, zussen etc.

Zou jij bereid zijn om een andere realiteit met jouw lichaam te hebben..?

De meeste mensen lopen rond zonder een verbinding met hun lichaam, dat hebben we als klein kind opgegeven. Als klein kind wist je wat je wilde eten, wanneer je wilde eten en drinken, wanneer je wilde slapen, hoelang je nodig had om te slapen enz. Maar vaak werd er anders besloten voor ons, waardoor we de verbinding met ons lichaam zijn ‘kwijtgeraakt”. Jij als (oneindig) wezen bent niet degene die eet, dat doet je lichaam, jij draagt geen kleding, dat doet je lichaam…

Vragen stellen over alles wat betrekking heeft op jouw lichaam, hersteld de verbinding en samenwerking tussen jou en jouw lichaam. Lichaam wat zou je willen eten..? lichaam wat wil je vandaag dragen..? Als je ergens pijn hebt: lichaam wat is er voor nodig om dit te veranderen..? Lichamen laten vaak luid en duidelijk merken wat het zou willen, de vraag is of we daarnaar luisteren..?

Er zijn ruim 60 verschillende Lichaamsprocessen binnen Access Consciousness die ik geef, ieder werkzaam op een ander gebied, ander thema en met activatie van verschillende energieën. Zo zijn er processen werkzaam op het immuunsysteem, processen voor zowel fysiek als mentale trauma, processen voor de ogen, oren, rimpels en veroudering, processen voor het loskomen van nabootsing etc.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een Lichaamsproces lig je geheel gekleed op de behandeltafel en leg ik mijn handen op die specifieke plekken op jouw lichaam waar het energie vraagt. Door het lichaamsproces aan te zetten en te laten lopen activeer je de energieën die verandering en ruimte brengen waardoor een blokkade los kan komen of vastzittende energieën weer kunnen gaan stromen. Het is voor iedereen toegankelijk en er zijn geen contra indicaties.

"Ik heb onlangs een Energetische Facelift behandeling gehad van Corine. Dat was ontzettend bijzonder en ik voelde me daarna heel goed, terwijl ik genoeg redenen had om in zak en as te zitten. Gun jezelf deze reset! Ik kan deze behandeling en de Acces Bars van harte aanbevelen!"
Chantal
"De behandelingen die Corine geeft zijn heel ontspannend, werken diep door, zetten je weer in je kracht en je gaat met nieuwe energie en opgeladen weer naar huis. Corine biedt een luisterend oor, is toegankelijk, betrokken en weet je altijd op je gemak te stellen. Echt een aanrader!"
Christian

Hieronder enkele lichaamsprocessen die het meest gekozen worden voor een andere lichamelijke realiteit. Ben je op zoek naar iets specifieks? Neem dan contact op!