Skip to content

Wat nu?

Vanuit de keukentafel sluit ik de laptop af, deze gecreëerde ( nooit voor niks ) 1 op 1 meeting heeft weer zulke andere dingen gebracht.
Ik bewonder haar kracht en het volgen van datgeen wat haar het meest gaat brengen, wat ook betekent dat ze uit haar vertrouwde en
‘veilige’ opgebouwde business heeft te stappen wat met alles is verbonden. Business bevat en includeert álle elementen van ons leven..
Niet alleen dat wat we werk noemen.

Springen in het diepe, erop vertrouwen en wetende dat je opgevangen wordt..
The universe have your back!
En toch…toch is het springen in het onbekende iets wat voor velen de controle sterker naar boven laat komen evenals het rechtvaardigen om het niet te kiezen, want zoals het nu gaat is het toch ook best prima..? Dit hou ik nog wel even vol en daarna zie ik het wel, er komen vast betere tijden etc.
Herkenbaar..? Voor mij wel in ieder geval..😅

Vaak zoomen we in op een situatie waar we in zitten wat er voor zorgt dat je geen (totaal) overzicht meer hebt van hetgeen je aan het doen bent.
Wanneer we uitzoomen, onze blik en kijk breder trekken dan zien we het grotere geheel.
Dan verheldert het je rol, je taken en jouw aanwezigheid ermee zodat je ook kunt zien vanuit welke ruimte en manier je daar functioneert.
Niet om te veroordelen maar om helder te krijgen wat nu is en te kijken naar wat je graag zou willen en naar wat werkt voor JOU! 🎯

Stel jezelf eens de vraag: Als ik geen verplichtingen, beperkingen of oordelen zou hebben ( en die van anderen niet meer als die van mij zou maken ) wat zou ik dan nu kiezen..?
Wat ga ik dan doen..? En nog belangrijker, wie of wat BEN ik dan en zal ik ZIJN..?
Als alles mogelijk is en we alles kunnen kiezen en daarop vertrouwen, wat is dan nu aan mij om te gaan kiezen..?
Het opschrijven of uitspreken maakt al dat de energie kan veranderen, daar is nog niet eens direct een doe-aktie voor nodig, die ontstaat gaandeweg en het is aan jou om dan daadwerkelijk te kiezen om die actie te ondernemen of niet. 🚀

Voor mij heeft anders kiezen voor MIJ lichamelijk veel in werking gezet..
Mezelf uit de niet passende hokjes te halen en zo te functioneren als van je verwacht wordt door o.a. schoolsystemen, familielijnen, bedrijfscultuur etc.
Zeker de kinderen en jongeren van nu met gelabelde indicaties als ADHD, Autisme, Dyslexie enz. Velen van ons zouden daaronder vallen in deze maatschappij. Wat als het een andere manier is van ZIJN, een bredere kijk vanuit verschillende perspectieven..? Is dit waar de wereld om vraagt..? Andere mogelijkheden en het doorbreken van oude patronen..?
Als je het mij vraagt wel!! ✨🌿

Is het altijd makkelijk om anders te kiezen of zijn..?
Nee, vaak creëeren we eerst een burn out, depressie, ziektes, blessures of soms zelf bijna de dood.. ook ik hierin..been there done that.
Wat als jij het niet zover hoeft te laten komen en d.m.v. vragen stellen aan jezelf, aan jouw lichaam, daarnaar te luisteren en te handelen en echt bereid zijn met jezelf te gaan zitten en te kijken wat er vraagt om erkenning en wellicht verandering het stap voor stap steeds leuker wordt om de briljant 💎 te zijn die je werkelijk bent!

En nee dat hoeft niet radicaal, kan wel, en stap voor stap is ook een genererende mogelijkheid!
Voor mij werkt het fijn om te sparren hierin met anderen die mogelijkheden zien en uitzoomen op iets waar ik zelf middenin zit zodat ik helderheid krijg op de ‘ wat nu..? ‘

Heb jij een ‘ wat nu..? ‘ 🤷‍♀️🤷‍♂️ situatie en wil je iemand die met je meekijkt om voor jou weer helderheid te creëren zodat je door kunt..?
Ik ben er voor je en kijk graag met je mee, neem contact op voor de mogelijkheden.🎊
Of kies iemand anders die je aanspreekt en waarvan je weet dáár moet ik zijn! 🥳✨

You got this! 💪