Skip to content

Door welke bril en met name ogen kijk jij naar jezelf..?

Ken je dat..?

Sta je s’ochtends voor de spiegel en de ene dag denk je, JAAAA best leuk! M’n haar zit lekker, dat truitje zit me best goed en die broek laat m’n kont goed uitkomen…

Om vervolgens een uur later weer voor de spiegel te staan en dan te denken: ik weet niet wat hier gebeurd is maar Jezus..m’n haar lijkt wel coupe windhoos, dat truitje is echt te strak, je ziet m’n buikje erin en die broek kan echt niet meer voor mijn leeftijd hoor..

😆

Door welke bril 👓 en met name ogen kijken jij naar jezelf..? 👀

Hoeveel oordelen, conclusies, verwachtingen en besluiten leg jij op jezelf en leef je nog over jou die je écht hebt gemaakt..?

Én Hoeveel oordelen, conclusies, verwachtingen en besluiten van anderen liggen er op jou waarvan je denkt dat die van jou zijn leef je nog..?

Wanneer je in de spiegel kijkt zie je nooit alleen jou, je ziet iedereen die óók in de spiegel kijkt, al die gevoelens, gedachtes en emoties die daarop zitten pik je op, je bent namelijk GEWAAR van al die downloads die je krijgt wanneer je denkt naar jezelf te kijken..

Hetzelfde als je jezelf op een foto ziet, hetzelfde als je jezelf terug ziet of hoort op video/audio opnames etc.

Je ziet of hoort nooit alleen jou, je bent je gewaar van tienduizenden anderen die ook weer gewaar zijn van anderen..

En dan heb je de filters nog die over foto’s heen gelegd worden, dat ziet er toch nét iets mooier uit en dat is wat we zien.. ( eerlijk, ik doe het ook vaak..)

Wat als we voorbij aan de filters van deze realiteit zou gaan..?

De puurheid die ieder in oorsprong is!

Jij bent macht, kracht en potentie! ✨️🔥🚀

Dat is wat je bént! ✨️✨️

Kijk eens wat vaker in de spiegel en zie JOU! 😍

Erken je gewaarzijn en laat hetgeen je oppikt niet beheersen maar engage ermee.

Ik merk je, ik zie je en het is niet relevant voor mij want ik ben f*cking power en ik ga shinen als MIJ in dit heerlijke truitje en deze awesome broek! (of wat je ook draagt) ✨️💃🕺

Power UP! 🔥

Zie en erken JOU! Je bent het zo waard! 🧡