Skip to content

De kracht en verzachting van lichaamsprocessen

Zon 🌞 zee 🌊 & strand 🏖 ik en mijn lijf genieten daar enorm van. 🥰

Nu wil het nog weleens zo zijn dat na een duik in de zee, een lekker windje en de zon mijn huid sneller rood verkleurt, juist op de plekken waar m’n huid lichter is van kleur en minder pigment heeft opgebouwd.

Niks nieuws, het vergt aanwezigheid met je lijf, ( insmeren, draaien, meer in de schaduw, kleding aan) en communicatie met je lichaam. Je lichaam vind er niks van als jij er niks van vind. Wanneer je in contractie gaat of in goed of fout dan merk je dat in je lichaam.

Voorheen kon ik echt pijn hebben op de verbrande plekken en het heet aanvoelen. 🔥

Tegenwoordig is dat al zoveel anders.

Bodyprocessen aanzetten 🙌 ( met name 2 in dit geval ) laat de warmte die in de huid zit neutraliseren en draait het celgeheugen terug naar het moment voordat het verbrandde. Het keert terug naar de oorspronkelijke staat om te helen. ✨️✨️

Gevolg, binnen korte tijd is de huid veel minder rood, voelt de huid niet meer heet en is de huid minder gevoelig wanneer je het aanraakt.

Dit is 1 voorbeeld waarvoor je lichaamsprocessen zou kunnen inzetten.

Er zijn meer dan 60 verschillende lichaamsprocessen ieder werkzaam op verschillende facetten en leefgebieden.

Ieder ontzettend krachtig, helend en transformerend.

De kracht van energie die trauma, blessures, de werking op celniveau laat veranderen en opent naar andere mogelijkheden en met name ook meer gemak! 🌿🎊

Je hoeft overigens niet eerst iets te creëren om de werking van bodyprocessen uit te proberen..( just saying 😉)

Ieder lichaam heeft baat bij de krachtige en helende werking van lichaamswerk.

– Zo is er een proces voor je ogen en zicht wat met name voor bril en lens dragers heel effectief kan zijn.

– Een proces om los te komen van het dupliceren en begrijpen van andere personen en lichamen/kwalen wat we vaak vanaf onze geboorte al doen/overnemen met name van onze ouders/opvoeders, broers, zussen etc.

– Een proces wat een boost geeft aan het immuunsysteem en het opheffen van manieren waarop het lichaam niet goed functioneert.

– Een proces voor opgedane trauma’s. Denk aan oude blessures, iets breken, een operatie. Het proces ontsluit het trauma en de cellen keren terug naar de oorspronkelijke staat en heelt.

En zo zijn er nog vele en vele andere processen! 💫

Mocht je geïnteresseerd zijn in wat het voor jou zou kunnen doen en welke op dit moment het meest van toepassing zou zijn?

Stuur dan even een pb, dan kan ik meer informatie en uitleg geven.

Dankbaar voor de gereedschapskist die ik in huis heb 🙏 niet alleen voor mezelf maar ook voor ieder die dat (wil) kiest/kiezen.

Wat als het niet altijd moeilijk hoéft te zijn..? En er werkelijk meer gemak én plezier mogelijk is..? 🥰