Skip to content

Kracht is wat ik zie en moed is wat het vergt!

” Eigenlijk durfde ik niet, ik zag er als een berg tegenop, tot 2 dagen voor de sessie…toen werd alles in m’n lijf rustig en wist ik dat ik dit kon, ik hier moest zijn en dit was wat mij verder zou helpen..”

Ik hou zo ontzettend van hetgeen ik doe en wat ik “werk” zou kunnen noemen, maar wat eigenlijk een wederzijdse bijdrage is naar meer mogelijkheden, meer gemak en als het even kan ook meer plezier! 🎊✨️😊

Er zijn sessies die me bij zullen blijven…

Grote veranderingen vinden plaatst die realiteiten laten draaien…🌪

Blije gebeurtenissen die z’n uitwerking hebben… 🥳 en ook verhalen die je laten schudden op je grondvesten..🔥

Een realiteit die je niemand gunt, een gevecht waarbij je grote delen van jezelf bent kwijt geraakt om jezelf nog net overeind te kunnen houden..denkende hier nooit meer uit te komen. Moedige keuzes en beslissingen genomen, moe van het strijden en vooral een verlangen naar rust, eenheid en thuiskomen in jezelf.

Vorige week was een week waarin ik verschillende personen mocht bijstaan in trajecten waar zowel angst om fysieke ziekte zich voordeed, de weg naar het hiernamaals werd ingezet en waar trauma van mentaal en fysiek geweld en (seksueel)misbruik aangekeken werd en er delen mochten helen..

Verschillende sessies, verschillende werkvormen, verschillende situaties en allen met eenzelfde (hulp)vraag.

Kracht is wat ik zie en moed is wat het vergt! ✨️💛

Ieder legt z’n eigen pad af, de 1 hobbeliger dan de ander, het 1 niet beter of slechter dan het ander, anders..

Ik ben super dankbaar voor de paden die mijn pad kruisen en om daar een stukje bij mee te mogen lopen, om vervolgens wanneer het vertrouwen er (weer) is, weer zelf het pad te vervolgen met meer gemak en tools op zak. 💖

Energie is de verbindende factor.. waar je ook bent en hoe donker het ook lijkt, er is geen separatie, wel eenheid.

De berichten die ik na afloop terug krijg geven me kippenvel en maakt dat wat eerst vaak nog onmogelijk lijkt, mogelijk wordt! ✨️

Wanneer jij een vraag hebt (groot of klein) en je wilt dat ik met je meekijk laat het me weten en stuur me even een pb!