Skip to content

‘Ik stop met de business’

Wanneer je zegt, ‘ik stop met de business’..
Zeg je eigenlijk; ‘ik stop met leven’…
Jij bént de business en de business is in jou!
Je stopt nooit! Vraag om mogelijkheden…

~ Welke energiën kan ik toevoegen aan en als mijn leven in business..? ✨
~ Wie of wat kan er een bijdragen zijn die ik eerder niet kon of wilde zien..? ✨
~ Wat is hier nog meer mogelijk wat ik eerder niet kon zien en overwegen..? ✨
~ Wat is de grootsheid van mij die ik nu kan gaan erkennen..? ✨
~ Welke Energie, Ruimte, Bewustzijn, Keuze, Magie, Mirakels, Mysteries en Mogelijkheden zijn ik en mijn lijf áls business dat als ik ze volledig zou erkennen en toelaten het met zoveel meer plezier en gemak verandert, verruimt en naar me toe komt dan ik ooit voor mogelijk kon houden..? ✨

BE the JOY of LIFE! 🚀❤️💎