Skip to content

Exit Stage Left

Dit proces kan het wezen en het lichaam helpen herinneren dat leven en dood een keuze zijn.

Dit proces is voor zowel mens als dier met een terminale aandoening die nog in het lichaam zitten en niet het gevoel van keuze te hebben om over te gaan of te blijven op aarde. Het gevoel van vastzitten waardoor ze niet meer in hun kracht staan en daardoor niet vrij zijn om een keuze te maken. Dit kan o.a. ontstaan zijn door een ziekte, dementie of verwonding.

Dit lichaamsproces geeft op zielniveau de keuze om te blijven of om over te gaan. Wanneer er gekozen wordt om te blijven dan zie je vaak binnen 3 weken verbetering in hun situatie. Wanneer er gekozen wordt om te sterven dan vindt er binnen 3 weken de omstandigheden plaats die nodig zijn om te sterven.

Overigens is dit proces ook voor degene die vastgelopen zijn in bijv. financiën, business, relaties, lichaam etc. Waar je eerder niet kon kiezen om volledig te leven, waardoor je vast bent gaan zitten in beperking of belemmering. Hetgeen wat dat tegenhoud laat je als het ware sterven om vervolgens te kunnen kiezen om volledig te gaan leven en meer vreugde in je leven te ervaren.