Skip to content

Energetische Facelift

De Energetische facelift is een geweldig lichaamsproces van Access Consciousness die vastgezette energieën die te maken hebben met veroudering laat verdwijnen. Elke lijn in het gezicht verteld een verhaal op zich. Iemand die veel heeft meegemaakt in zijn of haar leven ziet er vaak vermoeid uit, heeft meer rimpels en vaak is er een verzakking van de huid.

Door ouderdom, oordelen en stress  die wij hebben over onszelf en de oordelen van anderen die we aan hebben genomen, vermindert het elastisch vermogen van de huid. De cellen en moleculen van de huid houden de inprentingen en ervaringen vast. De Energetische facelift zorgt voor ontlading van de cellen en moleculen, verwijdert de inprentingen en geeft de huid een verjongende en vernieuwende uitstraling die je voelt en ziet. Je denkwijze over het ouder worden, wordt aangepakt en lost beperkende gedachten en gezichtspunten  op die je hebt over je lichaam. Onzekerheden zullen minder worden of helemaal verdwijnen.

De Energetische facelift wordt op het gezicht, hoofd, de hals en borst gegeven, maar het hele lijf wordt meegenomen in de energie, je zou het dus ook een algehele bodylift kunnen noemen. Tijdens de behandeling worden er 30 lichaamsprocessen aangezet.  Het verjongt en verstrakt de huid, zowel in het gezicht als het hele lichaam. Het ontdoet het lichaam van de effecten van veroudering, dus minder rimpels en lijntjes. Het verjongt en revitaliseert de cellen van binnenuit en helpt bij genezing en vervaging van littekens. Na afloop straalt het gezicht meer, ziet er jonger uit, lijntjes en rimpels vervagen en je ziet er zachter en ontspannender uit. Ook het lijf keert weer terug naar de oorspronkelijke staat, vaak zien we dat de lichaamsbouw rechter en beter in verhouding is na de behandeling. Het lichaam voelt soepeler en meer ontspannen aan. De behandeling is zowel voor jong als oud.

Het is een heel mooi, zacht en ontspannen proces en een weldaad voor het hele lijf.