Skip to content

Coaching voor volwassenen

Heb je je voorgenomen het nu anders te gaan doen en te kiezen, maar loop je steeds weer tegen hetzelfde aan?

Lijk je in een soort van spiraal te zitten en even het overzicht niet te hebben welke stappen nu te zetten?

Ik help je graag de regie weer terug te nemen in eigen hand. Het begint allemaal met een keuze, welke keuze kun je nu maken wat direct verandering in gang zet? Elke keuze creëert, als we vastlopen stoppen we vaak met kiezen. Ik weet niet wat ik moet kiezen dus ik laat het maar zo. Niet kiezen is ook een keuze, alleen blijf je dan vaak in die spiraal hangen.

Tijdens een coach sessie gaan we kijken waar er blokkades liggen, wat houd je tegen? waar loop je tegenaan? wat wil je creëren? Deze sessies kunnen gecombineerd worden met een verkorte Access Bars behandeling of hands-on lichaamswerk net wat er op dat moment speelt en bij kan dragen aan je gehele gestel, zodat er weer meer ruimte ontstaat en de energie weer kan gaan stromen.

Coach sessies kunnen los geboekt worden en in trajecten van 3 maanden, waarbij een sessie 1 x per 2 weken plaats zal vinden. Een coach sessie duurt een uur.

Ook kan er een 30 minuten sessie gecombineerd worden voorafgaand aan een Access Bars of bodyprocess behandeling. De totale tijdsduur zal dan 90 minuten zijn.

Kosten losse sessie van een uur: €75,-

Kosten 3 maanden traject: €350,-