Skip to content

BMM

BMM is de afkorting van Biomimetic Mimicry en is een lichaamsproces wat heeft te maken met nabootsen van je ouders, familieleden en anderen

Hoe vaak heb je niet te horen gekregen; Jeetje! wat lijk jij op je vader zeg!, of je bent 2 als 2 druppels water als je zus….Maar ben jij dat..? of heb je geprobeerd jouw lichaam en jouw manier van zijn te kopiëren, omdat iedereen je heeft verteld dat dat is hoe jij eruit ziet of bent..?

Jij bent jij!! je bent geen nabootsing van je ouders, broer of zus!

Het is waar je je lichaam vastzet als je probeert om andere na te doen of te begrijpen. Het is een natuurlijke vaardigheid van het lichaam om zich aan te passen aan de rest van de wereld. Je bootst andermans paden en standpunten na als je hen wilt begrijpen vanuit een intellectueel of energetisch standpunt, en dat zorgt ervoor dat je de overeenkomsten vast zet in je lichaam. Wanneer je een relatie hebt gebeurd dit ook veel, je probeert jullie tweeën bij elkaar te laten passen. Lichamelijke klachten worden dan ook als het ware overgenomen van de ander en vastgezet in je lijf.

Een heleboel klachten en aandoeningen in jouw lichaam kunnen met dit lichaamsproces ongedaan gemaakt worden. Meerdere behandelingen zijn aan te raden!