Skip to content

ACCESS BARS CLASS

Hoe zou het zijn om meer gemak, plezier en vreugde te hebben met alle elementen in je leven..?

Terugkomen bij jezelf, wie jij in oorsprong bent..?

Helderheid en in communicatie met je lichaam, relaties, geld, business, gezin, creaties en wat nog meer..?

Opruimen en loskomen van alles wat een beperking lijkt…Van wat we aan hebben genomen van andere, wat we gedupliceerd hebben en vast hebben gezet in ons lichaam. Ruimte creëren voor nieuwe mogelijkheden, andere keuzes en vooral meer van JOU!

 

Tijdens deze dag geef je 2 keer een behandeling en ontvang je 2 keer een behandeling.
In de ochtend krijg je uitgebreide informatie en uitleg.
Gedurende de dag is er ruimte om al je vragen te stellen.

Je ontvangt deze dag:
Een uitgebreide manual, een geplastificeerde hoofdkaart met daarop alle punten en handelingen, zodat je na deze dag zelfstandig aan de slag kunt.
Na afloop van de Class ontvang je een welverdiend certificaat.

Access Bars is een dynamisch proces waarbij je 32 punten zacht aanraakt op het hoofd, die verbonden zijn met energiebanen in het lichaam. Door deze punten aan te raken lossen polariteit, spanning en blokkades op, waardoor jij weer jij kunt zijn.

Hoe zou het zijn om dit proces in 1 dag te leren, zodat je het altijd in kunt zetten bij zowel jezelf als bij andere als je dat kiest en de tools voor meer gemak paraat hebt..?

Na deze dag mag je zelf (betaald) behandelingen geven, dus wellicht is het ook interessant als je een bedrijf hebt waarin je deze behandeling toe kunt voegen, of als een fijne (extra) inkomstenbron.

Ik werk in kleine groepjes in huiselijke sfeer. Ook werk ik op aanvraag, stuur mij gerust een berichtje wanneer je een geschikte datum hebt, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.

"Ik heb zondag een Access Bars Class gevolgd bij Corine. Corine heeft verstand van zaken en staat boven de leerstof. De 32 punten op het hoofd legt ze uit op een heldere en duidelijke manier. lk merk dat Corine een onderwijs achtergrond heeft. Tijdens de behandeling is Corine op afstand aanwezig, ze volgt de energie en dat geeft mij de ruimte om met de behandeling bezig te zijn en met mezelf. Tijdens de uitreiking van het certificaat een extra feestelijk moment door het ontvangen van een mooie bos verse rozen. Wil je een Access Bars Class volgen.? Bij Corine ben je na het volgen van de Bars Class gefaciliteerd van voldoende handvatten en vertrouwen om ermee aan de slag te gaan. Wat kies je.?"
Greet
"Lieve Corine
Wat was de Access Bars class bijzonder! lk voelde me direct op mijn gemak, alles mocht er zijn en alles was goed. Zoveel gevoeld, zoveel geleerd, bewust en onbewust. Een heerlijke energie, van Jou en van hele groep. De mantra en vragen neem ik nu dagelijks mee de dag in en geven mij ruimte en meer lichtheid. Het voelt waardevol dat ik anderen nu ook mag helpen in ontvangen en ruimte creëren!"
Juul
"Ik heb en heerlijke Bars Class gevolgd bij Corine!
Wat zijn we welkom en vrolijk ontvangen. Veel geleerd en vooral hoe het anders kan zodat je leven lichter wordt. Corine gaf duidelijke en liefdevolle uitleg waardoor alles als vanzelf ging. Het niet nadenken en gewoon gewoon ervaren was  fantastisch! Hoe kan het nog beter dan dit?
Dankjewel lieve Corine en vast tot snel!"
Nancy