Skip to content

ACCESS BARS CLASS

Hoe zou het zijn om meer gemak, plezier en vreugde te hebben met alle elementen in je leven..?

Terugkomen bij jezelf, wie jij in oorsprong bent..?

Helderheid en in communicatie met je lichaam, relaties, geld, business, gezin, creaties en wat nog meer..?

Opruimen en loskomen van alles wat een beperking lijkt…Van wat we aan hebben genomen van andere, wat we gedupliceerd hebben en vast hebben gezet in ons lichaam. Ruimte creëren voor nieuwe mogelijkheden, andere keuzes en vooral meer van JOU!

 

Tijdens deze dag geef je 2 keer een behandeling en ontvang je 2 keer een behandeling.
In de ochtend krijg je uitgebreide informatie en uitleg.
Gedurende de dag is er ruimte om al je vragen te stellen.

Je ontvangt deze dag:
Een uitgebreide manual, een geplastificeerde hoofdkaart met daarop alle punten en handelingen, zodat je na deze dag zelfstandig aan de slag kunt.
Na afloop van de Class ontvang je een welverdiend certificaat.

Access Bars is een dynamisch proces waarbij je 32 punten zacht aanraakt op het hoofd, die verbonden zijn met energiebanen in het lichaam. Door deze punten aan te raken lossen polariteit, spanning en blokkades op, waardoor jij weer jij kunt zijn.

Hoe zou het zijn om dit proces in 1 dag te leren, zodat je het altijd in kunt zetten bij zowel jezelf als bij andere als je dat kiest en de tools voor meer gemak paraat hebt..?

Na deze dag mag je zelf (betaald) behandelingen geven, dus wellicht is het ook interessant als je een bedrijf hebt waarin je deze behandeling toe kunt voegen, of als een fijne (extra) inkomstenbron.

Ik werk in kleine groepjes in huiselijke sfeer. Ook werk ik op aanvraag, stuur mij gerust een berichtje wanneer je een geschikte datum hebt, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.